Qurban & Aqiqah di Kemboja

iPad 2 Idamanku

by wazy on November 19, 2011 · 153 comments in Contest

Assalamualaikum…

Dalam banyak-banyak gadget,saya akan memilih iPad 2,sepertimana di dalam Gadjet Impian : iPad 2.Dengan iPad 2 ni la yang akan melancarkan kerja seharian dan juga kerjaya sebagai blogger melayari internet tak kira dimana sekalipun saya berada.

Apa kata kita tengok dahulu spefikasi teknikal iPad 2 ini.

1. Model:
Wi-Fi
Wi-Fi + 3G

2. Size:
-Height: 241.2 mm (9.50 inches)
-Width: 185.7 mm (7.31 inches)
-Depth: 8.8 mm (0.34 inch)
-Weight: 601 g (1.33 pounds)
-613 g (1.35 pounds) for Wifi + 3G

Pandangan dari depan

Pandangan dari belakang

3. Storage
– 16GB
– 32GB
– 64GB

4. Conectivity
– Wi-Fi (802.11a/b/g/n)
– Bluetooth 2.1 + EDR technology
– Wi-Fi + 3G model: UMTS/HSDPA/HSUPA (850, 900, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
– Wi-Fi + 3G for Verizon model: CDMA EV-DO Rev. A (800, 1900 MHz)

5. Display
– 9,7 inch (diagonal) LED-backlit glossy widescreen Multi-Touch display with IPS technology
– 1024-by-768-pixel resolution at 132 pixels per inch (ppi)
– Fingerprint-resistant oleophobic coating
– Support for display of multiple languages and characters simultaneously

6. Chip
– 1GHz dual-core Apple A5 custom-designed, high-performance, low-power system-on-a-chip

7. Cameras, Photos and Video Recording
-Back camera: Video recording, HD (720p) up to 30 frames per second with audio; still camera with 5x digital zoom
-Front camera: Video recording, VGA up to 30 frames per second with audio; VGA-quality still camera
-Tap to control exposure for video or stills
-Photo and video geotagging over Wi-Fi

8.Power and Battery

- Wi-Fi:
-Built-in 25-watt-hour rechargeable lithium-polymer battery
Up to 10 hours of surfing the web on Wi-Fi, watching video or listening to music
-Charging via power adapter or USB to computer system

- Wifi + 3G:
-Built-in 25-watt-hour rechargeable lithium-polymer battery
Up to 10 hours of surfing the web on Wi-Fi, watching video or listening to music
-Up to 9 hours of surfing the web using 3G data network
-Charging via power adapter or USB to computer system

9. Input/Output

Wifi
30-pin dock connector port
3.5-mm stereo headphone minijack
Built-in speaker
Microphone

Wifi + 3G
30-pin dock connector port
3.5-mm stereo headphone minijack
Built-in speaker
Microphone
Micro-SIM card tray (Wi-Fi + 3G model)

10. Sensor WiFi & WiFi + 3G)
– Three-axis gyro
– Accelerometer
– Ambient light sensor

11. Location
– Wi-Fi
– Digital compass
– Assisted GPS (3G only)
– Cellular (3G only)

Spefikasi yang lebih lengkap,boleh rujuk di sini .Spefikasi-Spefikasi inilah yang membuatkan saya begitu teruja untuk memiliki iPad 2.

Warna Smart Cover yang menarik,tetapi warna asal iPad 2 (Putih) ni pun dah cukup ganas.

Selain itu,kalau bosan,saya juga boleh main games di iPad 2 ni.Ramai juga kaki games mempunyai minat yang sama untuk releasekan tension,layan games pun seronok.

Kepada rakan-rakan yang ingin membantu saya untuk mendapatkan gadget impian iPad 2 ni,boleh la klik button RETWEET, FB like dan Google + 1

Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti, Rakan Niaga Al Ansar dan Serverfreak.

 Banner
Referral Banners
Rahsia Memahami Pasangan Anda

Tentang Penulis

Seorang blogger yang mula meminati dengan dunia warna-warni wordpress sejak tahun 2007. Minat menulis pelbagai topik dan isu terutama di dalam bidang informasi teknologi serta apa-apa sahaja yang berkaitan dengan blog . Sebarang pertanyaan , tawaran advertorial dan review boleh hubungi saya di sini .

{ 153 comments… read them below or add one }

Moree August 10, 2014 at 6:05 PM

Saya juga mau ipad, sekarang sudah ada versi berapa ye?
Moree recently posted…Kandugan Gizi dan Manfaat Bawang Putih Bagi KesehatanMy Profile

Reply

wardah August 3, 2014 at 10:38 PM

wow kece banget ipadnya (y)
wardah recently posted…Sabina Altynbekova Ternyata Muslim dan Masih JombloMy Profile

Reply

danish July 24, 2014 at 2:57 AM

wahhh… moga suatu saat dapat menikmati ni barang, heheh
danish recently posted…Program Menghitung Gaji Karyawan dengan VB 6.0My Profile

Reply

ridwan July 16, 2014 at 7:58 AM

Wah yang punya artikel ini kemna ya ?

Reply

tutorial seo July 14, 2014 at 5:54 AM

BaguS ipad’a

Reply

tutorial blogger lengkap July 13, 2014 at 10:27 PM

Keren

Reply

cara seo bogor July 13, 2014 at 10:24 PM

Keren banget ya ipad itu :)

Reply

rieval21 July 13, 2014 at 10:21 PM

Waduh jadi pengen punya ipad saya :(

Reply

download filem July 13, 2014 at 10:13 PM

makasih infonya saudara. ditunggu kunjungan baliknya

Reply

jom June 14, 2014 at 12:46 PM

mantap ipadnya gan

Reply

Goloker.web.id May 22, 2014 at 11:28 AM

kepengen, tapi saya kaga punya uangnya..hehe
Goloker.web.id recently posted…Lowongan Kerja Bank OCBC NISP Mei 2014My Profile

Reply

Super Optimasi May 22, 2014 at 10:35 AM

mungkin ipad2 tidak hanya menjadi impian mas wazy, tetapi bisa menjadi impian semua orang yang ingin memilikinya :)
Super Optimasi recently posted…Satu Dasar Mengoptimasi Blogspot – SEO On Site BlogspotMy Profile

Reply

Rahmansyah Assofie March 20, 2014 at 4:56 PM

my dream gadget….warna putih so cool and luxurious…
Rahmansyah Assofie recently posted…Mau Sehat? Coba Minuman Berikut IniMy Profile

Reply

Caraseobali.com March 19, 2014 at 12:21 PM

dah lama tapi sampai sekarang belum punya hahaha,, warna putih keren menawan
Caraseobali.com recently posted…Cara Mengirim Email Lewat Yahoo Terbaru 2014My Profile

Reply

Asyrof Asri March 27, 2013 at 4:11 PM

Teringin nak pakai 1 ipad 2.

Penting bagi saya yang suka berjalan.

Pantang nampak gambar menarik, nak ambil.

Fuhh, memang susah jika tiada. ;)
Asyrof Asri recently posted…I Want To Go Back Home This YearMy Profile

Reply

wazy March 28, 2013 at 8:48 AM

Sama la kita bro
Sambil-sambil jalan tu suka ambil gambar …

Reply

khairul asrol March 1, 2013 at 8:30 PM

cool gila warna putihh!
khairul asrol recently posted…Tips Cara Belajar Mudah, Cepat Paham dan BerkesanMy Profile

Reply

donnyien November 16, 2012 at 7:53 AM

bila la agaknya dapat ipad percuma ni.. :)
donnyien recently posted…Langkah turunkan tekanan darah tinggi (Hypertension)My Profile

Reply

wazy November 17, 2012 at 3:44 PM

Heheh ni contest lama bro,kalau ada rezeki memang tak ke mana la kan :-)

Reply

donnyien November 9, 2012 at 10:58 PM

good luck sekali lagi bro.. semoga berjaya
donnyien recently posted…Selamat pengantin baru Datuk Lee C.W & Wong mew choo!My Profile

Reply

Nurlaila September 20, 2012 at 4:21 PM

Sekarang dah ada versi selanjutnya ni, cepet sekali padahal versi iPad 2 saja saya belum punya
nice post
Nurlaila recently posted…Tips Memilih Daging Ayam Segar dan SehatMy Profile

Reply

donnyien September 19, 2012 at 7:39 AM

kumpul duit dulu hehe
donnyien recently posted…Wordless Wednesday # Drift @ The CurveMy Profile

Reply

dzuandiey December 13, 2011 at 12:40 PM

perghh…dah lama ngidam ipad 2 nih….tp xper la..slow2 kumpul duit beli..hahaha.. :-)

Reply

wazy December 13, 2011 at 9:53 PM

hehehe sama la,nak kumpul tu makan masa skit

Reply

kakyong December 11, 2011 at 2:53 PM

singgah support di hari terakhir
kakyong recently posted…Gadget Impian kakyong[dot]com©My Profile

Reply

wazy December 11, 2011 at 3:43 PM

terima kasih kak yong ..

Reply

Muka Depan December 10, 2011 at 10:27 PM

iPad 2 memang canggih ,cantik pulak tu,good luck untuk contest ni :)
Muka Depan recently posted…Borang Bantuan Rakyat 1 Malaysia Sudah Mula DiedarMy Profile

Reply

wazy December 10, 2011 at 11:48 PM

Terima kasih diatas sokongan yang diberi tu :)

Reply

kakyong December 8, 2011 at 10:41 PM

singgah RT lagi…

Reply

wazy December 9, 2011 at 9:55 PM

Terima kasih kak yong,nak singgah ke blog kak yong jugak ni :)

Reply

zie fauzi December 8, 2011 at 12:18 AM

warna putih mmg cantik berseri.. cuma kalau nak keserian tu sentiasa ada kena pandai jaga.. putihkan cepat kotor…
Semoga berjaya… :)
zie fauzi recently posted…Gadget Impian | Anda Penentu Impian Ibu AlyaMy Profile

Reply

wazy December 9, 2011 at 9:54 PM

Terima kasih,ha ah memang cantik warna putih ni,kena pandai jaga supaya tak kotor :)

Reply

UpProfits December 6, 2011 at 4:34 PM

Dh vote..Like, G+1, RT & komen..Good Luck! tolg gak yer.. http://eiz1004.upprofits.com/samsung-galaxy-note-sebaga-gadjet-impianku/

Reply

wazy December 6, 2011 at 9:17 PM

Terima kasih bro
ok akan terjah ke blog bro jugak

Reply

n December 5, 2011 at 3:04 PM
wazy December 6, 2011 at 10:39 AM

Terima kasih di atas sokongan

Reply

kakyong December 4, 2011 at 12:14 PM

singgah sini, RT lagi.. ;)

Reply

wazy December 4, 2011 at 1:08 PM

terima kasih kakyong :)

Reply

Bumilangkawi December 3, 2011 at 5:57 PM

Gud luck ya.. :)

Belanja sy Like @ Bumilangkawi Homestay

Reply

wazy December 4, 2011 at 12:13 AM

Terima kasih :)
ok dah like :)

Reply

erah December 3, 2011 at 11:06 AM

semoga berjaya….

Reply

wazy December 3, 2011 at 11:27 AM

terima kasih yer

Reply

tamore December 3, 2011 at 8:33 AM

good luck bro

Reply

wazy December 3, 2011 at 11:27 AM

terima kasih …

Reply

ariff December 2, 2011 at 12:40 AM

singgah sebentar. hari2 terakhir dah ni..

Reply

wazy December 3, 2011 at 11:28 AM

terima kasih bro,sempat lagi nak promosi ni

Reply

paihujey December 1, 2011 at 11:03 PM

datang lagi bagi satu markah lagi..ada beberapa hari lagi sebelum contest habis..kena pulun habis-habisan..menang kalah belakang cerita..

Reply

wazy December 1, 2011 at 11:16 PM

terima kasih bro,betul tu,sama-sama kita support

Reply

areliff November 30, 2011 at 9:29 PM

hye datang dari contest denaihati…
jemput2 datang, komen2, and like2 sini ye :) |DenaiHati Impian Menjadi Kenyataan|

Reply

wazy December 1, 2011 at 2:36 PM

Terima kasih,dah tolong ke sana juga

Reply

sari November 28, 2011 at 4:34 PM

dasat la kat sini
dah klik2 smua
gudluck jugaks
http://duniacontestku.blogspot.com/2011/11/gadget-impian-ss2.html
tq :D

Reply

wazy November 29, 2011 at 5:20 PM

sama-sama
dah terjah ke sana juga :)

Reply

Rainbow November 27, 2011 at 11:49 PM

kmpul duit pastu best.. masuk event ni payah sket.. hahahaa… anyway good luck

Reply

wazy November 27, 2011 at 11:56 PM

Terima kasih bro,yap kalau kumpul skit-skit duit tu Insya Allah boelh beli jugak nanti =)

Reply

NtGravity November 27, 2011 at 12:28 AM

Salam…,
Samalah kita tapi ai berkenan sangat kat Samsung G S II~<3

Apapapun done bro…. Good luck… semoga mendapat yang di impikan… :)

Reply

wazy November 27, 2011 at 11:35 AM

Waalaikumsalam
terima kasih…
Samsung Galaxy S pun ok jugak,ramai yang nak gadjet tu :)

Reply

Sya Isya November 26, 2011 at 7:25 PM

datang memberi sokongan dengan menekan semua. Goodluck, bro. Dapat iPad 2 best juga. Beri sokongan kepada Sya juga, eh. :D

Reply

wazy November 26, 2011 at 10:36 PM

terima kasih :)
orite akan terjah sekarang juga untuk support

Reply

kakyong November 24, 2011 at 11:45 PM

ipad yg warna biru muda pun ada….

gud luck dah 1+ & tweet…

Reply

wazy November 25, 2011 at 11:12 AM

Ha ah ada pelbagai warna untuk smart cover ipad je la
terima kasih kak yong kerana tolong support

Reply

ariff November 24, 2011 at 10:56 PM

singgah untuk memberi sokongan… XD

saya nak ipad, tapi nak tunggu ipad baru keluar dulu

Reply

wazy November 25, 2011 at 11:10 AM

Terima kasih sekali lagi bro,wahhh ipad terbaru pun best juga tu

Reply

cikgu naman November 23, 2011 at 3:43 PM

goodluck!!dapat ipad2 tu memang best..wife masuk contest tu idam ipad2 lah..hehe

Reply

wazy November 24, 2011 at 3:24 PM

Terima kasih bro,wahhh sama-sama join jugak eh dengan wife,good luck untuk bro n wife sekali yer

Reply

zik November 22, 2011 at 4:33 PM

ipad 2 tuh… tipis dan macam2 function ada… aku pun nak kalau macam nih.. hehe…

Reply

wazy November 22, 2011 at 4:47 PM

betul tu bro,kalau dapat memang teruja la nak cuba semua fungsi kat ipad tu

Reply

penadigital November 22, 2011 at 3:34 PM

nipisnya boleh buat potong bawang… good luck

Reply

wazy November 22, 2011 at 3:39 PM

terima kasih
nipis bukan calang-calang tu …hehe

Reply

kimmie November 22, 2011 at 1:08 PM

dah support dgn LIKE dan tweet…semoga berjaya

Reply

wazy November 22, 2011 at 2:45 PM

Terima kasih banyak-banyak :)

Reply

nuriz November 22, 2011 at 11:44 AM

seronok kalau dapat ipad ni , smoga berjaya :)

Reply

wazy November 22, 2011 at 2:44 PM

Terima kasih..
Ha ah memang seronok,macam-macam boleh buat dengan ipad tu

Reply

sollehahn November 22, 2011 at 9:55 AM

tweet, like, +1 dan komen sebagai tanda sokongan…gud luck bro

Reply

wazy November 22, 2011 at 10:16 AM

terima kasih bro,seronok kan join contest sambil support kawan-kawan

Reply

Affan Ruslan November 22, 2011 at 5:05 AM

warna putih mmg kacak dan elegence.
eh ipad 3 kuar bila ye? :lol:

good luck utk contest ni juga, meh la tlg aku pulak :lol:

Reply

wazy November 22, 2011 at 10:16 AM

Tu la,kacak pun kacak,terhangat dipasaran pulak tu,sama-sama kita tunggu ipad 3 ok,orite,semalam dah tolong kat blog ko :)

Reply

padin November 22, 2011 at 12:00 AM

Semoga impian tu tercapai, :D

Reply

wazy November 22, 2011 at 10:15 AM

terima kasih bro padin :)

Reply

chii November 21, 2011 at 9:51 PM

nape xnak minta kaler pink sama cam chii..ehehe…
anyway..gud luck ya

Reply

wazy November 21, 2011 at 10:04 PM

hehehe apa-apa warna pun tak kisah la kan,janji kita seronok sertai contest ni

Reply

donha November 21, 2011 at 6:53 PM

beliau memang gangster bro.kalau dapat memang untung. haha. goodluck ^^

Reply

wazy November 21, 2011 at 9:30 PM

huhu tu la,idaman ramai ipad 2 ni,terima kasih bro

Reply

eXception November 21, 2011 at 6:29 PM

Wa wa wee… Ramai yang teringinkan iPad2… Dasat… Apapun… Good luck!!

Reply

wazy November 21, 2011 at 9:29 PM

Tahu tak apa bro,terhangat ipad ni

Reply

Mohd Isa November 21, 2011 at 6:27 PM

salam bro, wah…blog baru ni pun dah join contest yerk. anyway, good luck bro. :)

Reply

wazy November 21, 2011 at 9:28 PM

Tu la,hehe terima kasih bro,berdebar-debar ni

Reply

Denaihati November 21, 2011 at 5:30 PM

Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana berjaya menjadi peserta Contest Gadget Impian peringkat 1 dan semoga berjaya. berusaha, berdoa dan bertawakal kepada Allah s.w.t. insyaAllah.

Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini contest dari masa kesemasa.

Reply

wazy November 21, 2011 at 9:27 PM

sama-sama bro,Insya Allah,saya akan sentiasa mengikuti perkembangan terkini contest

Reply

Umar Faruq November 21, 2011 at 1:16 AM

Good Luck bro.. hehe.. :D

Reply

wazy November 21, 2011 at 2:52 PM

Hehehe terima kasih bro :)

Reply

Azizwan November 21, 2011 at 1:07 AM

wah! ipad2 tu.. benda yg juga aku idam2kan.. huhu.. good luck bro :)

Reply

wazy November 21, 2011 at 2:51 PM

ooo sama gak ek, mengidam ipad jugak,terima kasih bro

Reply

blackrosehunter November 21, 2011 at 1:06 AM

gudluck jugak bro.. :)

Reply

wazy November 21, 2011 at 2:49 PM

Terima kasih bro..hehe

Reply

Shack November 20, 2011 at 11:28 PM

selesai klik semua tombol tu bro..

Reply

wazy November 20, 2011 at 11:30 PM

terima kasih bro,sama-sama kita support

Reply

azura November 20, 2011 at 11:25 PM

saya pun pilih ipad..semua berjaya wazy…

Reply

wazy November 20, 2011 at 11:29 PM

terima kasih kak,ramai jugak yang memilih ipad ,semoga berjaya untuk akak jugak yer

Reply

Shack November 20, 2011 at 11:13 PM

support u bro..gud luck

Reply

wazy November 20, 2011 at 11:17 PM

Terima kasih bro,good luck untuk bro juga

Reply

Steward John November 20, 2011 at 10:50 PM

Ha… singgah sini sambil support bro.. segala2 butang dekat atas tu telah ditekan.. hehe.. Moga berjaya bro

Reply

wazy November 20, 2011 at 10:53 PM

Terima kasih banyak-banyak bro,sama-sama kita bersaing dalam contest ni yer,hehe

Reply

azrijohan November 20, 2011 at 9:46 PM

goodluck utk ipad cun tu…

support saya jugak ye…link kat bawah ni. Komen jangan lupa :D

Reply

wazy November 20, 2011 at 9:49 PM

sama-sama bro,heheh tadi dah tolong support,goodluck untuk bro jugak

Reply

titan November 20, 2011 at 6:42 PM

hoho..semua orang mahu ipad gayanya. hehe..

Reply

wazy November 20, 2011 at 9:12 PM

Tu la,paling rare iPad 2 ni

Reply

Lizz November 20, 2011 at 6:28 PM

dah like, dah share kat FB dan G +1 untuk hari ini ;)

Reply

wazy November 20, 2011 at 9:12 PM

Hehehe terima kasih yer

Reply

mas anthons September 6, 2014 at 3:28 PM

semoga anda tidak pernah berhenti untuk menyampaikan informasi-informasi yang sangat menarik bagi pembaca nya , karena kami akan selalu menunggu informasi-informasi yang sangat bermutu seperti ini
mas anthons recently posted…Daftar Harga Mesin Pompa Air TerbaruMy Profile

Reply

Mejuez November 20, 2011 at 4:48 PM

Huuhhuhuhu gua da tak larat nak follow contest ni.. nak giveup dulu.. huhuhu

Reply

wazy November 20, 2011 at 9:11 PM

uikss..rileks bro,baru peringkat awal ni,apa-apa pun kena rajin promosi dan promosi

Reply

JebengOtai November 20, 2011 at 2:24 PM

Gudluck :)

Dah Like…dah Tweet…dah Google+ :)

Peserta Contest Gadjet Impian DenaiHati,JebengOtai

Reply

wazy November 20, 2011 at 9:07 PM

Terima kasih =)

Reply

JebengOtai November 20, 2011 at 9:17 PM

sama-sama…

Reply

wazy November 20, 2011 at 9:44 PM

dah komen jugak kat blog bro tadi ^_^

Reply

M7 November 20, 2011 at 7:27 AM

Wew..bagi aku 1 bro!

Reply

wazy November 20, 2011 at 9:05 PM

hehehe
ada contest macam ni ,join sekali la bro

Reply

syahrilhafiz November 20, 2011 at 12:18 AM

putih idaman kalbuku..hehe
mula tu memang nak iPad 2 tapi dah trending sekarang guna samseng.. :D

Reply

wazy November 20, 2011 at 9:05 PM

hehehehe
dah trending tu la semakin rare ye tak ?
samsung pun ok jugak bro

Reply

EYRA November 20, 2011 at 12:12 AM

GUD LUCK

Reply

wazy November 20, 2011 at 9:04 PM

terima kasih

Reply

LoveHijau November 19, 2011 at 9:57 PM

Belum beli, cadang nak beli gak satu..anyway good luck wazy, dah tekan semua ..

Reply

wazy November 19, 2011 at 10:04 PM

owhh ok la tu bro,terima kasih bro sebab sudi menolong

Reply

puanbee November 19, 2011 at 9:33 PM

kalau saya pun pilih warna putih kan .. hehe apa2 pun semoga berjaya ye wazy

bee RT dan G+ yek

Reply

wazy November 19, 2011 at 10:03 PM

terima kasih,good luck jugak untuk puanbee =)

Reply

zulkbo November 19, 2011 at 9:05 PM

salam..
nice info Bro..
saya suka juga
Ipad nih..

Support anda
untuk gadget ini

Reply

wazy November 19, 2011 at 9:14 PM

waalaikumsalam,terima kasih bro,good luck untuk bro juga

Reply

Ikhwan November 19, 2011 at 8:52 PM

Good luck! << buat bunyi ala-ala adlin dlm MLM..
Mula2 aku nak pilih ipad 2 juga, tapi dah order pun. Tggu nak smpai di rumah je

Reply

wazy November 19, 2011 at 9:02 PM

Terima kasih bro,ooo best la dah order ,tunngu unpack je la ek nanti

Reply

afiqaiman November 19, 2011 at 8:50 PM

gud luck bro wazy! semoga kita sama2 sukses hehe. jangan lupa bantu saya juga hehe. saya kempunan DSLR haha

Reply

wazy November 19, 2011 at 8:57 PM

sama-sama bro,hehehe sama-sama kita bantu-membantu ek,ada rezeki takkan kemana ..hehe

Reply

Mejuez November 19, 2011 at 5:28 PM

Gadget pilihan terbaik ni bro.. suka jugak dengan ipad ni… >_<

Ohh yaa, jangan lupa singgah balik dan komen tau…
Kalau ikhlas tekankan lah "like" atau "tweet" atau "google+" dekat entri saya yang baru ni…

Reply

wazy November 19, 2011 at 8:18 PM

Tu la,antara gadget terhangat di pasaran,orite nanti terjah ke blog

Reply

acapz November 19, 2011 at 3:22 PM

gud luck bro. hehe. dpt jual kt aku. harga leh runding2. haha!

Reply

wazy November 19, 2011 at 8:17 PM

Terima kasih bro,hehehe rugi tak join contest macam ni

Reply

ariff November 19, 2011 at 3:15 PM

good luck!!

Reply

wazy November 19, 2011 at 8:17 PM

Terima kasih bro

Reply

reezluv November 19, 2011 at 2:59 PM

dah ada iPad 1st gen cukup le rasanya…hehee

Reply

wazy November 19, 2011 at 8:16 PM

Hehehe
ok jugak tu bro,mana tahu kan dapat iPad 2 pulak nanti

Reply

nik November 19, 2011 at 2:46 PM

good luck untuk ipad 2 ini!:)

Reply

wazy November 19, 2011 at 8:16 PM

sama-sama =)

Reply

paihujey November 19, 2011 at 2:35 PM

kalau aku tak kisah warna apa pun..asalkan tablet pun jadi la..hehe

Reply

wazy November 19, 2011 at 8:15 PM

Betul tu bro,janji gadjet jugak kan =)

Reply

paihujey November 19, 2011 at 10:01 PM

yup, kalau pihak nak bagi galaxy tab pun aku ambil..hehe

Reply

wazy November 19, 2011 at 10:02 PM

Hehehe betul tu

Reply

yanmie November 19, 2011 at 2:34 PM

Salam wazy,

yeayyyy ipad2 memang best tau! goodluck yea, aikkk tukar domain ke?
akak RT :)

Reply

wazy November 19, 2011 at 8:13 PM

Waalaikumsalam

Tu la,sebab best tu yang nak sangat iPad 2 ni
ha ah ni domain baru,blog lama aritu error kejap

Reply

syamila November 19, 2011 at 9:26 PM

pengguna Ipad dh bg komen tu…alahai…minat jugak ni..hik3…

gud luck yea wazy… dh ramai yg sokong tu… ;-)

Reply

wazy November 19, 2011 at 10:01 PM

heheh tu la
sama-sama =)

Reply

Fizz.My a.k.a. Mr.Bintang November 19, 2011 at 2:31 PM

oooo.. nak ipad yeee. hihihi.. good luck bro..

knp comluv bro mcm x fungsi je.. huhu.. :p

Reply

wazy November 19, 2011 at 8:12 PM

Terima kasih bro
Hehehe iPad la yang menjadi idaman kalbu =)
comluv ok jek ni

Reply

bardboo November 19, 2011 at 2:13 PM

warna putih memang menawan kalbu la kan.. =)semoga berjaya ye

Reply

wazy November 19, 2011 at 8:11 PM

Ha ah,warna putih pun cool,terima kasih yer =)

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: