Komisyen Kedua Dari Job Di Rumah

Assalamualaikum…

Alhamdulillah..setelah sekian lama menyepi dan jarang-jarang melakukan promosi , akhirnya rezeki dapat komisyen kedua dari Job Di Rumah . Memang rasa macam tak percaya pun ada , sebabnya apabila membaca balik artikel yang bertajuk Komisyen Pertama Dari Job Di Rumah hasilnya adalah pada tahun lepas , walaupun sudah hampir setahun , nampak gaya mendatangkan hasil juga la kan . Memang benar kata-kata dari Sifu Blogger ” Untuk buat duit dengan blog memang mudah , antara mahu dan tidak mahu je ” .

komisyen kedua job dirumah

Bila dapat email yang bertajuk New Commission Notification , Payment Notification dan Maybank2u.com 3rd Party Transfer , memang teruja sangat-sangat..hehe . lepas lah untuk buat duit minyak ke tempat kerja dan to up . Syukur Alhamdulillah .
Teruskan Membaca…

Misi Bantuan Ke Kelantan #KamiAdaUntukMuKelantan

Assalamualaikum…

Pada 15 hingga 18 Januari 2015 yang lepas , pihak Admin Kami Anak Simpang Renggam (KASR )dengan kerjasama Majlis Daerah Simpang Renggam ( MDSR ) bersetuju untuk mewujudkan khemah untuk dijadikan sebagai pusat pengumpulan barang-barang yang akan dihantar terus ke Kelantan pada 20 Januari 2015 . Ini adalah jalinan kerjasama antara KASR dan MDSR . Pusat pengumpulan barang-barang bantuan tersebut di adakan bertempat di laman Simpang Renggam . Tujuan pusat pengumpulan barang-barang yang beroperasi dari pukul 9.00 pagi hingga 11.00 malam ini adalah untuk membolehkan kesemua ahli Kami Anak Simpang Renggam (KASR ) untuk menyampaikan sumbangan di khemah tersebut untuk disalurkan terus ke Kelantan . Ia juga diberi nama “KAMI ADA UNTUKMU KELANTAN” .

gambar 1

gambar 2
Teruskan Membaca…

Selamat Tahun Baru 2015

Assalamualaikum…

Terlebih dahulu , saya ingin memohon maaf jika kurang mengemakini blog serta ber ” blogwalking “ ke blog rakan-rakan blogger pada ketika ini kerana teramat sibuk bekerja dan terpaksa menumpukan beberapa hal – hal yang penting . Jadi sebelum terlupa juga , saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Menyambut Tahun baru 2015 kepada semua pembaca dan juga rakan-rakan webaster dan blogger . Pejam celik , celik pejam , rasanya macam semalam je kita baru berada di dalam tahun 2014 yang mempunyai kenangan baik manis ataupun pahit . Oleh itu , sama-sama kita bersedia di dalam menghadapi tahun 2015 yang semakin mencabar ini dengan penuh tawakkal dan istiqamah serta sentiasa berusaha serta tidak mudah untuk berputus asa khususnya di dalam apa jua bidang yang kita ceburi .

tahun baru 2015
Sumber gambar dari http://besttopics.net

Jika kita imbau atau imbas kembali pada tahun 2014 , banyak juga impian dan hasrat di hati yang masih belum tercapai dan nampak gayanya perlu “ forward “ sekali lagi azam pada tahun lepas :-) . Saban tahun , kita dikhabarkan dengan pelbagai info dan maklumat yang menarik dan tidak lupa juga ada yang menyedihkan. Yang paling hampir sekali pada hujung tahun 2014 adalah dengan musibah banjir yang melanda di beberapa kawasan Pantai Timur Malaysia sejak beberapa hari yang lepas . Saya berharap , semua mangsa-mangsa banjir tabah dan redha menghadapi ujian tersebut .
Teruskan Membaca…