Sakura Candy Beucure

Assalamulaikum…

Adakah anda tercari-cari produk kecantikkan , khususnya kepada rakan-rakan blogger dan pembaca perempuan dan wanita .  Adakah anda mahukan produk yang hanya perlu kemam ibarat gula-gula yang menjadi idaman setiap orang . Kemudian dalam masa seminggu kulit jadi cerah , awet muda, lebih gebu . Manakala untuk ibu lepas bersalin pulak susu melimpah ruah .

sakura candy

Ok di sini , saya ingin memperkenalkan satu produk yang akan menjadi pilihan yang terbaik untuk setiap perempuan mahupun wanita iaitu Sakura Candy Beucure .

Sakura Candy Beucure

produk sakura candy
Teruskan Membaca…

Review Filem Hantu Bungkus Ikat Tepi

Assalamualaikum…

Mood untuk menonton wayang di pawagam sebenarnya asyik tertangguh je , jadi pada minggu lepas sempat cilok untuk ambil cuti untuk menghabiskan masa menonton wayang . Macam biasa , tempat pilihan untuk menonton wayang adalah di Batu Pahat Mall ( BP Mall ) . Ceritanya pula adalah Hantu Bungkus Ikat Tepi . Untuk pengetahuan semua , Hantu Bungkus Ikat Tepi mula ditayangkan di pawagam seluruh malaysia bermula 9 April 2015 .

hantu bungkus ikat tepi

Hantu Bungkus Ikat Tepi mula ditayangkan pada 9 April 2015 . Ia membariskan pelakon-pelakon seperti Kumpulan Jambu iaitu Tauke dan Yus, Abam Bocey, Nora Danish, Farid Kamil, Kartina Aziz, Zalif Sidek, Niezam Zaidi dan ramai lagi. Filem ini diarahkan oleh Hashim Rejab terbitan Metro Wealth Pictures( MIG ) .

Teruskan Membaca…

Komisyen Pertama Dari MobiCow

Assalamualaikum…

Macam dah berzaman je tak kemaskini blog kesayangan ini sejak sibuk dengan kerja dan kerja , sebenarnya rasa dah macam mood kelaut pun ade … . Ni pun baru berksempatan baca email – email yang beriban-riban masuk , sekali terpandang satu tajuk MobiCow sent you $x.xx USD . Mula-mula rasa macam teruja juga la bila baca email tu , maklumlah dah lama rasanya mencuba MobiCow ni . Terbukti , ramai juga rakan-rakan blogger telahpun menerima bayaran yang boleh dikatakan agak banyak di dalam USD .

Mobicow WebsiteLaman web MobiCow

Teruskan Membaca…