Qurban & Aqiqah di Kemboja

Kazar-Memburu Impian

by wazy on March 29, 2012 · 7 comments in Lirik Lagu & Video

Ku jejak
jalan yg berliku
membara jiwaku
memburu impian

Ku renang lautan gelora
biarpun tersadai
di hujung dunia
akan ku tempuhi segala rintangan
biarpun rebah ku bangun sendiri

*korus
Akan ku genggam biarpun hitam
menjadi milik mu…

Ku mula
dengan langkah ini
menuju sinaran abadi

(ulang korus)

P/S : Setiap hari..nak pergi kerja,pasang impian,mudah-mudahan impian tersebut tercapai..amin..

 Banner
Referral Banners
Rahsia Memahami Pasangan Anda

Tentang Penulis

Seorang blogger yang mula meminati dengan dunia warna-warni wordpress sejak tahun 2007. Minat menulis pelbagai topik dan isu terutama di dalam bidang informasi teknologi serta apa-apa sahaja yang berkaitan dengan blog . Sebarang pertanyaan , tawaran advertorial dan review boleh hubungi saya di sini .

{ 7 comments… read them below or add one }

chanikacha September 6, 2012 at 3:45 PM

Saya masih ingat lagu ini.Sejak ia adalah salah satu daripada adik-beradik saya yang memperkenalkan lagu ini kepada saya.Masih lagu ini mempunyai lagu yang baik.
chanikacha recently posted…-clarity.com ADHD My Profile

Reply

syahrilhafiz March 30, 2012 at 9:45 PM

ehehe, tetiba mulut aku tergerak nyanyi lagu ni sama
versi kristal layan lagi :P
syahrilhafiz recently posted…Keyword Emas Terbaik di Google Search MalaysiaMy Profile

Reply

wazy April 12, 2012 at 11:56 PM

Hehehehe
Kristal pun best jugak,huhu layanzzz

Reply

Denaihati March 30, 2012 at 4:00 PM

masih sodap lagu ni, walaupun muziknya dah ketinggalan sikit.
Denaihati recently posted…5 entri terbaik Denaihati di Google Search MalaysiaMy Profile

Reply

wazy April 12, 2012 at 11:56 PM

Tu la,lagu lama macam ni sentimental skit

Reply

akubiomed March 29, 2012 at 1:11 PM

Lagu lama nih. Zaman motor scrambler sudah kembali ramai anak muda meminatinya.
akubiomed recently posted…Lelaki kacak akan mengalah dahulu sebelum berjayaMy Profile

Reply

wazy April 12, 2012 at 11:56 PM

Ha ah,kat area sini pun ada jugak guna scrammbler

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: