Qurban & Aqiqah di Kemboja

Wordless Wednesday #10

by wazy on January 25, 2012 · 12 comments in Wordless Wednesday

Facebook Timeline

 Banner
Referral Banners
Rahsia Memahami Pasangan Anda

Tentang Penulis

Seorang blogger yang mula meminati dengan dunia warna-warni wordpress sejak tahun 2007. Minat menulis pelbagai topik dan isu terutama di dalam bidang informasi teknologi serta apa-apa sahaja yang berkaitan dengan blog . Sebarang pertanyaan , tawaran advertorial dan review boleh hubungi saya di sini .

{ 12 comments… read them below or add one }

mancai January 27, 2012 at 12:36 PM

ada yang suka dan ada yang tak suka fungsi timeline ni… huhuhuhu layankan jerrr…
mancai recently posted…menghadapi cabaran 2012My Profile

Reply

wazy January 27, 2012 at 10:33 PM

tu la,nak tak nak kena guna jugak timeline tu nanti

Reply

ohcikgu January 26, 2012 at 12:54 AM

oh. facebook rupanya..hehe
ohcikgu recently posted…Aksi Panas Pelajar Sekolah menggadai nyawa..My Profile

Reply

wazy January 27, 2012 at 10:32 PM

Hehehhee :)
macam-macam ada di facebook ni

Reply

Zarul Umbrella January 25, 2012 at 11:11 PM

hakikatnye saya dah muak dgn FB ni..tp memandangkan sbb bisnes …layan kan ajer huhu
Zarul Umbrella recently posted…(Not So)Wordless Wednesday [18SX]My Profile

Reply

Denaihati January 25, 2012 at 11:46 PM

betul n setuju. layankan je
Denaihati recently posted…Blog Denaihati nak jadi top 5 World Bloggers Award.My Profile

Reply

wazy January 25, 2012 at 11:57 PM

Betul tu Bro Denaihati

Reply

wazy January 25, 2012 at 11:56 PM

Owhh..kalau berbisnes di facebook ni memang boleh dapat ramai bakal pelanggan

Reply

Wan Gerrard January 25, 2012 at 8:01 PM

bila agaknya nak tukar ke timeline tu..huhu
Wan Gerrard recently posted…Wordless Wednesday #9 – Mana lagi penting untuk Liverpool?My Profile

Reply

wazy January 25, 2012 at 11:55 PM

hehe
bila-bila pun boleh bro :)

Reply

akubiomed January 25, 2012 at 1:48 PM

Saya tidak ada akaun Facebook. :-)
akubiomed recently posted…Wordless Wednesday – #Balang dan duitMy Profile

Reply

wazy January 25, 2012 at 11:54 PM

Uishh rugi tu bro,banyak kelebihan facebook ni ,ada masa try la register kejap facebook ek

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

Previous post:

Next post: